neděle 30. ledna 2011

Chrysler ukazuje Ram plug-in hybridních elektrických kamion, nebude prodávat to na vás

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Je tu už několik hybridních nákladních vozů na trhu (zejména z GM), ale je to pravda plug-in hybridních elektrických vozíků jsou zcela jiná věc. Chrysler nyní podle všeho na změny, které však - alespoň v malém - s jeho novou Ram plug-in hybrid, který je nastaven na dojezdu k provozovatelům vozidel letos v létě. Bylo to jen odhalen u Washingtonu DC Auto Show, a to páry 12 kWh baterie z kanadského baterie-výrobce Electrovaya s vlastním Chrysler 5,7-litrový HEMI V-8 motor, který Electrovaya říká, že umožní až 20 kilometrů jízdy na jen elektřiny. Bohužel, není ani slovo o nějaké plány skutečně udělat vůz k dispozici pro jednotlivé spotřebitele, ale Chrysler nezdá se, že alespoň optimisticky hybridních nákladních vozů obecně, se mluvčí společnosti konstatuje, že polovina-ton malé dodávky jsou samozřejmě mnohem lépe při realizaci baterie, než auto, a že kamiony lépe pracovat jako hybridní vozidlo platformy.

Pokračovat ve čtení Chrysler ukazuje Ram plug-in hybridních elektrických kamion, nebude prodávat to na vás

Chrysler ukazuje Ram plug-in hybridních elektrických kamion, nebude prodávat je na vás původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Edmunds | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat