neděle 30. ledna 2011

Zobrazit Engadget se vrací dnes večer v osmnáct hodin ET se Steve Wozniak!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Zrušit večeři plány, protože dnes v 6:00 PM ET, nenapodobitelný co-zakladatel společnosti Apple Steve Wozniak bude s námi na první Engadget Show 2011! Bude to noc pamatovat jako Woz připojí na nás večer upřímný, oko-otevření, a všichni-kolem úžasné konverzace. Budeme vysílání živě v 6:00 odp. od Rose Auditorium Cooper Union a máme zhruba 200 míst k dispozici na nejprve-přijít, nejprve-podával základ, pokud chcete, aby se k nám osobně. Budeme mít také hudba z talentovaných Zen Albatross a obvyklé bláznivé dárky. Věřte nám, když říkáme, že tato epizoda bude epos.

UPOZORNĚNÍ: Zobrazit se budou konat v krásném novém místě, Rose Auditorium v New unie Cooper akademické budovy (tj. ne TimesCenter), který se nachází na Manhattanu na 41 Cooper Square . Sezení je velmi omezená, takže se tam dostat brzy!

Vstupenky jsou - jako vždy - k dispozici všem, kteří by chtěli zúčastnit, ale počet míst je omezený, a vstupenky budou dřív přijde, ten dřív mele ... takže se tam dostat brzy! Zde je aktualizovaný info na našich nových jízdenek politiky, která byste měli vědět:
  • Neexistuje žádný vstupné - vstupenky jsou zcela zdarma
  • Akce je všechny věkové kategorie
  • Lhůta pro vystavení letenky bude začínat na Cooper Union Nové akademické budovy v 2:00 PM dnes večer, v neděli 30.ledna bude otevřené dveře pro sezení na 17:15, a show začíná v 18:00
  • Máme nyní účelově sezení, takže první lidé, aby si jejich lístky dostanou přednost sezení. To také znamená, že jakmile se dostanete lístek, je zaručeno své místo - nebudete muset vrátit v souladu získat dobré místo.
  • Nemůžete vyzvednout jízdenky pro přátele nebo rodinu - každý, kdo by chtěl přijít, musí být přítomen získat vstupenku
  • Počet míst k sezení je omezený (jen asi 200 míst v divadle), a jednou jsme plno, že jsme plně
  • Místo konání se nachází na 41 Cooper Square New York, NY 10003 (mapa po přestávce)
  • Přehlídka délka je asi hodinu
Bohužel, nebudeme provozovat obvyklé text-k-vyhrát loterie pro tuto epizodu (my víme, že to naštve, ale je to v našich rukou), takže pokud chcete místo budete muset ukázat osobně. Pokud jste členem média, která si přeje účastnit se, prosím, kontaktujte nás na adrese: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] cz a my se pokusíme vyhovět vám. Všechny ostatní non-média dotazy lze zasílat na adresu: engadgetshow [at] Engadget [dot] cz.


Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Přihlásit se na výstavu přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Engadget Zobrazit krmiva (M4V) do vašeho agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Zobrazit Engadget se vrací dnes večer v osmnáct hodin ET se Steve Wozniak! původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat