neděle 30. ledna 2011

Olympus XZ-1 přezkoumáno: $ 499 pro sladké jednoduchost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/olympus-xz-1-reviewed-499-for-sweet-simplicity-in-a-compact-sh/:
Měli jsme pocit, že Olympus XZ-1 bude vítěz, a digitální fotografie Recenze Zdá se, že ano, taky - je to jen 10 megapixelů, plně manuální-bod a střílet "nejlepších fotografů 'kompaktních současné době k dispozici" na konci důkladné přezkoumání. Většina z chvály bylo sklidili, že F1.8-2.5 objektiv Zuiko, poskytující "neporažený kombinaci rozsahu a jas", jehož silný a detailní přednes nízkých-light výkon byl dost pro všechny, ale ruší publikace obavy o nedostatek nastavitelná nastavení redukce šumu. I když připustil, že zveřejnění fotoaparát postrádal přizpůsobení některých Micro Four Thirds bratranci, to nenechal ujít většině vyspělých kontrol, preferring zjednodušené menu a manuální volby pro snadný přístup k většině běžných úprav. Nabíjení baterie přes USB a speciální tlačítko pro natáčení videa byla také zavolal jako pěkný dotýká. Jen hlavní ding byla kompletní vynechání automatické expozice a autofokus zámky pro focus-a-recompose střelbě, ale pokud jste ochotni pomocí modulu snap záběrů Olympus stávajících 11 AF bodů a se nedívá na tote soubor drahých výměnných objektivů , může to být jeden. Zhluboka se ponořit do našeho zdroje odkaz zjistit pro jistotu.

Olympus XZ-1 přezkoumáno: $ 499 pro sladké jednoduchost původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Serveru dpreview hodnocení | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat