neděle 30. ledna 2011

PSA: Změňte svůj starý Amazon.com heslo pro lepší bezpečnost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/psa-change-your-old-amazon-com-password-for-better-security/:
Amazon má údajně bezpečnostní chybu, kdy hackeři mohou najít své heslo mnohem jednodušší, než by tomu jinak, andt tady už opravit na místě. Ale si to - budete pravděpodobně muset změnit heslo pro opravu projeví, pokud jste tak již neučinili v posledních několika letech. Podle Reddit uživatelům, Amazon.com systému přihlášení bude skutečně přijímat žádné fráze tak dlouho, jak to začne s heslem, jako například "password123", pokud je magické slovo je prostě "heslo", sama o sobě. Že prý je to, že mnohem jednodušší pro počítač uhodnout hesla přes hrubou silou metody, bez ohledu na to, jak pult-intuitivní, že se zdá, takže pokud vám jednoduše změnit okamžitě - a na něco jiného než "heslo", prosím - jste 'll mít mnohem zdravější sny.

PSA: Změňte svůj starý Amazon.com heslo pro lepší bezpečnost původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 15:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Konzumní , Kabelové | zdroje Reddit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat