neděle 30. ledna 2011

WeSC Karmatech koncept je vaše boty s větší sociální RFID

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/wesc-karmatech-concept-makes-your-shoes-more-social-with-rfid/:
Byli jsme stále více a více obuvi infuze s různými druhy technologií v posledních letech, ale nic, jako je tento pojem Karmatech WeSC vyvinuli někteří studenti u Hyper Island Švédsko je "digitální škola." Popsal jako "sociální vzít na Nike +," boty zřejmě nebude mít zrychlení, ale oni dělají balení RFID čip, který umožňuje uživateli komunikovat se svým okolím - automaticky check in na místě a sdílet je na Facebooku nebo Twitteru Například, či získat přístup k exkluzivní nabídky a speciální akce. Samozřejmě, je to jen koncept, ale studenti na vědomí, že by bylo relativně levné realizovat (alespoň na boty konec rovnice), jako RFID tagů se pouze náklady pár centů. Trochu dává nový význam "sneakernet," ne? Hlava na minulost přestávka na video.

Pokračovat ve čtení WeSC Karmatech koncept je vaše boty s větší sociální RFID

WeSC Karmatech koncept je vaše boty s větší sociální RFID původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 18:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Behance | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat