pondělí 24. října 2011

Chromebooks nyní k dispozici pro podnikání a vzdělávání zákazníků pay-jednou volby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/chromebooks-now-available-to-enterprise-and-education-customers/:
Chromebook
Google udělal velké šplouchnutí, když se ukázalo, plánuje nabídnout Chromebooks k podnikání a vzdělávání, zákazníkům v rámci předplatitelského modelu . Co není jasné, kolik to vlastně dělal šplouchnutí na těchto trzích. Zatímco pojem placení měsíčního paušálu po dobu tří let, namísto zakoupení zařízení vpředu vypadá jako hra měnič, někteří lidé stejně jako pohodlí známé. Za tímto účelem Google nyní nabízí stejné zákazníkům možnost nákupu Chromebook (s rokem podpory součástí balení) jednorázově - 449 dolarů za WiFi model nebo 519 dolarů za 3G na vzdělávací zákazníci a obchodní hledají na 559 dolarů a 639 dolarů, resp. Po tom prvním roce se do zákazníci mají možnost se přihlásit za měsíční smlouvu o podpoře, na 5 dolarů měsíčně za vzdělání a 13 dolarů měsíčně pro firmy.

Chromebooks nyní k dispozici pro podnikání a vzdělání zákazníkům placené jednou volby původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 18:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další web | zdroj Google Enterprise Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat