pondělí 24. října 2011

Projekt Shellter: crowdsourcing 3D potiskem domovy pro kraby poustevníka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/project-shellter-crowdsourcing-3d-printed-homes-for-hermit-crab/:
Projekt Shellter
Pokuta lidi na MakerBot mít dojem nás dost s Mario tematikou RC závodníky a self-kopírovat 3D tiskárny, ale nyní je kolektivní snaží zachránit matku přírodu Shellter Project. Ukázalo se, že je nedostatek bytů v oceánech. Těžby granátů zanechal mnoho krabi poustevníka s jinou možnost, než se usadí v uzávěry lahví a jiné nečistoty, které mohou vytlačit jejich měkká těla do. MakerBot je Miles Lightwood, rozhodla crowdsource návrhy na umělé granáty, že krabi poustevníka mohou žít palců V současné době je Lightwood testování různých tvarů, materiálů a barev, hledají kombinaci, která zvířátka najde nejatraktivnější. Granáty nejsou určeny k uvedení v přírodě - uvedení plastu do moře by neměl být velmi šetrné k životnímu prostředí. Namísto toho jsou umělé bydliště určen pro domácí použití, snížení počtu, které musí být sklizeny pro domácí zvířata. Můžete získat aktuální informace o projektu od jeho stránce na Facebooku (v rozsahu více link) a předloží své návrhy na Thingiverse, jen ujistěte se, že značka je "shellter."

Projekt Shellter: crowdsourcing 3D tisku domovy pro poustevníka původně objevila na Engadget na po. 24 říjen 2011 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Sdílet | zdroj MakerBot | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat