pondělí 24. října 2011

Vědci vytvořit logická hradla ze střevní bakterie, pak doufejme, mýt si ruce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/24/scientists-build-logic-gates-out-of-gut-bacteria-then-hopefully/:
Někdy přemýšleli o rozšíření PC o chovu více jader ? Nebo výsadbou několika GBS na další úložiště v zahradě? Nás taky ne, dokud jsme se dozvěděli, že vědci z Imperial College v Londýně se podařilo v budově "některé ze základních prvků digitálních zařízení" z geneticky modifikovaných E. coli. Viděli jsme tyto bakterie využívány podobným způsobem dříve, ale Imperial vědci tvrdí, že to první, aby se bakteriální logická hradla, které mohou být vybaveny spolu tvořit složitější brány a případně celé biologické procesory. Kromě našeho podivného aktualizace fantazie, mohly by tyto procesory jeden den být implantovány do živých těl - vyřadit rakovinné buňky, čisté tepny a dodávat léky přesně tam, kde je to potřeba. Tolik k Activia.

Vědci vytvořit logická hradla ze střevní bakterie, pak doufejme, mýt si ruce původně objevila na Engadget na po. 24 říjen 2011 01:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroj Imperial College London | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat