čtvrtek 7. července 2011

Plyšové polštáře objektiv vám přes noc, koala objetí schválen

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/plush-camera-lens-pillows-get-you-through-the-night-koala-hug-a/:
Zde je něco, co můžete stočit se po těch dlouhých zimních ... Photoshoots? Přímo z je tu něco pro každého oddělení přichází trio plyšové hračky čočky fotoaparátu - v Nikon 35mm, 50mm a Canon 24-105mm odrůd - i pro ty nejnáročnější znalce pro volný čas. Tyto ručně vyráběné části fleece, část cítil výtvory jsou plody fotoamatér posedlý práce Plushtography a přijít "pre-objal tým koaly pro zajištění maximální huggability" - domníváme se, Olivia Newton-John byla obsazená. Polštáře v rozsahu od amatéra k odborné, v souladu s jejich typ objektivu a může zmírňovat peněženku ve výši $ 35 - 65 dolarů smackeroos. Tyto čočky není naplnit si s magickou pro-fotografické dovednosti, ale oni by měli dokázat být zajímavý ložnice rozhovor kus .

Plyšové polštáře objektiv vám přes noc, která byla schválena koala objetí původně objevila na Engadget na Čt. 07.07.2011 05:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Plushtography | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat