čtvrtek 7. července 2011

Josh Harris bere své pevné City Kickstarter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I1kVQOa9LYU/:

Za poslední rok, Josh Harris se snaží získat finanční prostředky pro jeho pevné město koncepci . Je to crowdsourced Internet TV stanici, kde všichni diváci i vysílací, multicasting k sobě a World Wide Web.

Pokud to zní trochu jako dokumentární film Žijeme na veřejnosti , která je proto, že Harris byl jeho předmětem. Založil také Jupiter komunikace a Pseudo před deseti lety, ale je trochu výstřední. Jeho konečná vize Kabelové Město je divoká (Podívej se na můj rozhovor s ním z loňského roku níže). Harris mi jednou řekl, že vše, co potřeboval byl $ 50 milionů na vybudování. Navrhl jsem, že by mohl chtít začít s menší, levnější kus to dokázat to.

Teď je vzal nápad Kickstarter , kde se snaží získat 25.000 dolarů na vybudování "čistý televizní pilot." To bude pravděpodobně dost pro uniformy, a může mu pomoci zajistit nějaký anděl peněz, aby si skutečné výroby jít. "Ještě důležitější je," řekl mi, "to je lakmusovým diváků zájem o věc."

V jeho první den, byl projekt již zvýšil 2.108 dolarů. Vsadím se, že by mohl zvýšit na 500.000 dolarů celý Kickstarter kdyby chtěl. Je ideální pro Kickstarter, protože to je druh poloviny-movie, napůl Internet startu.

Nebudete mít žádné podíly ve Wired City přispívá, ale budete mít "práva za to, že jedním ze zakládajících členů", včetně "den Cyber-žijící na pevné města set (nepřenosné)," a možná i " . Kabelové Město Kadet šátek "Když slíbíte 2.500 dolarů nebo více, dostanete:

Kabelové Město Oficiální uniformu, včetně bundy, kalhoty, ponožky, spodní prádlo, košili s límečkem, tričko a formální klobouk. Sedm dnů (čtyři) na digitální fotoaparát Cyber-žijí na pevné Město set (přenosná). Plus jeden rok z VIP status (včetně předsedy kapsle čtvrtiny hotel bydlení), osobní asistent videa a zvláštní pravomoci / oprávnění. PLUS 20.000 BoWC kreditů.

Tak na co ještě čekáte?


Žádné komentáře:

Okomentovat