čtvrtek 7. července 2011

BlueAnt větve z Bluetooth, klade drátových sluchátek Embrace pro předběžnou objednávku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/blueant-branches-out-from-bluetooth-puts-its-wired-embrace-head/:
Předpokládáme, že to ne každá společnost , která může podíl renomé Bluetooth sluchátka sám. BlueAnt , úplně nejlépe známý pro jeho hlasem ovládané sluchátka, se chystá loď headset na kabelové přesvědčování. To, co vidíte, je tam objetí, dvojice pohodlné, hledá na sluchátka do uší s kůží polštářky, integrovaný mikrofon a iPhone kompatibilní ovládací prvky, které umožňují přijímat hovory a přehrávání, pauza, přeskočit a zvukové stopy. Má 69-palcový kabel, a přichází s šikovný 3,5 mm, 6,3 mm k adaptéru a faux-kožené pouzdro, ale většinou jsme sweet spot pro headsety, které dají byt. Společnost neočekává, že je na lodi několik týdnů, což vám dává trochu čas začít šetřit potřebné 199 dolarů.

BlueAnt větve z Bluetooth, klade drátových sluchátek Embrace pro předběžnou objednávku původně objevila na Engadget na st. 06.07.2011 20:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj BlueAnt | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat