čtvrtek 7. července 2011

Japonské TORO II pádí vpřed na mechanické hlemýždím tempem (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/japanese-toro-ii-gallops-ahead-at-a-mechanical-snails-pace-vid/:
Šneci se výhody ? Naše solnička mohl nesouhlasit. Ale někteří podnikaví inženýři po dobu Chuo University Japonska podařilo přeměnit tento běžní škůdci do krmiva pro inspiraci mechatronických. Na základě plži je přednostní metoda "cval" - kde vlny nohy-to-head svalové stahy tlačí se dopředu - vědci mechatroniky Lab created TORO II, všesměrový robot, který by mohl najít cestu do nemocnice ve vašem okolí. Proč to? No, bot velké sevřela plocha je ideální pro úzké, kluzké prostředí - tak to neustoupí, pokud srazil do (i když by mohl skončit na podlaze pohotovost). I když osobité hnutí technika byla použita k vytvoření jiných mecha-měkkýšů v minulosti, tým stojící za tímto projektem se ujistil vytvořit nějaký vlastní strop a stěny, lezecké zvířátka - sací rozhodně v ceně. My přiznat, že jsme trochu pocit viny, o přestupky chloridu sodného naší mládeže. A teď, když víme, že šneci může být užitečné, je to jen otázkou času, kdy dostane repurposed štěnice. Plné všesměrové videa úžasné po přestávce.

Pokračovat ve čtení japonských TORO II pádí vpřed na mechanické hlemýždím tempem (video)

Japonské TORO II pádí vpřed na mechanické hlemýždím tempem (video) původně objevila na Engadget na st. 06.7.2011 21:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE Spectrum | zdroj Nakamura Lab | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat