čtvrtek 7. července 2011

Analýza: Facebook video chatování po ruce, rozhodně ne "super"

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6hAJqKO7wDA/facebook-video-chatting-handy-definitely-not-awesome.ars:

Facebook uspořádali speciální média události ve středu představit "úžasný" nový Facebook funkce. Ukazuje se, že společnost představila vylepšení Facebook Chat , včetně nové skupiny chatu funkci a ve spolupráci se společností Skype, možnost provádět videohovory. Zatímco zlepšení jsou vítány, řadu dalších služeb, jako je AIM, iChat, Windows Live a Yahoo mají podobné vlastnosti na nějakou dobu, ale jsou také daleko od slíbil "úžasné".

Zaměstnanců v Ars obíhá HQ se nové funkce pro rotaci a nedostatky byly okamžitě zřejmé. Zatímco služba je založena na technologii společnosti Skype, můžete se svých video hovorů s jinými uživateli Skype. Video chaty jsou jen dvě cesty, takže žádný chatování ve skupinách, jako v Google + je nová "putyka" funkce . A text chat je uvízl v prohlížeči, zatímco videochatování startu v samostatném okně, která zůstává nad všemi ostatními okny, což ztěžuje přístup k jiné práci při chatování.

Nicméně, mohl Facebook masivní uživatelskou základnu, aby nové funkce užitečné, zejména pro ty, které se těžko spoléhat na jiné, více zakořeněné služby, jako je AIM nebo Skype. Zde jsou některé z myšlenek o naší bandied na oběžné dráze vodního chladiče odpoledne.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat