čtvrtek 26. května 2011

Verizon zlatý důl: Droid X2, revoluce, Trophy, a Xperia hrát hit Big Red dnes

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/26/verizon-bonanza-droid-x2-revolution-trophy-and-xperia-play-h/:
Verizon je vážně diverzifikovat své portfolio dnes oficiální in-store spuštění čtyř nových smartphonů. Tři z nich srolovat do zařízení Android, ačkoli oni všichni mají hlavní prodejní body za software Google. LG Revoluce je jediným LTE -schopný sluchátko parta, a přináší s sebou 4,3-palcový displej a pre-nainstalovány Netflix za 250 USD. Droid X2 podkopává to o ceně, na 200 dolarů, ale zdvojnásobí jádro počítat s jeho Tegra 2 procesor a rampy až do rozlišení QHD (960 x 540). Herní nadšence může strávit ve stejné výši Xperia Hrát od společnosti Sony Ericsson, která nabízí slideout gamepad a unikátní PlayStation Certifikovaný stav. Vychovávat zadní je HTC je dobře-cestoval Trophy , 3,7-palcový Windows Phone, která přijímá je to trochu pozdě na party, a proto plátky 50 dolarů mimo jeho vyvolávací cena, s $ 150 poplatek před povinné dva-leté smlouvy. Co říkáte - koupit, zkuste, nebo čekat?

Verizon zlatý důl: Droid X2, revoluce, Trophy, a Xperia hrát hit Big Red dnes původně objevila na Engadget na čt. 26.květen 2011 02:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon (Droid X2) , (Revolution) , (Xperia Play) , (Trophy) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat