čtvrtek 26. května 2011

Miniaplikace odsouzen což nás mizerně, riskantní statistiky použity jako důkaz

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:
Miniaplikace musí být zaokrouhlena a hozen do buňky hned vedle masa lepidlo, dětské průvody a další notoricky známé veřejné nepřátele. Trestného činu? Zdůrazňujíc lidi ven, podle výzkumníků na Ipsos Mendelsohn. Důkazy? Průzkum bohatých Američanů se příjem domácnosti nad 100.000 dolarů, který sténal, že jejich životy jsou více "komplikované", než byly před deseti lety. Průkazně, drtivá většina z těchto respondentů také připustil, že jejich životy jsou více "technologie-infuzi" než před deseti lety. Vědci také zdůraznila důkazy z oddělené hlasování přítoků, ukazuje na rostoucí výskyt některých gadgets, které přidávají do "komplexní kalkul" našeho života: E-reader vlastnictví zdvojnásobil za posledních osm měsíců, smartphone vlastnictví je až 52 za cent, a třetina z přítoků buď vlastní, nebo tablet očekávat, že brzy koupit. Dostatečný důkaz, jak se zdá, posílat těchto chudých zařízení stanoví pro život - zejména pokud budeme ignorovat všechny ostatní věci, které mají vystresovaný bohatých Američanů za posledních deset let (recese, schodky, špatný televizní seriály), a možnost, že lidé by mohli rušnějších skutečně potřebují více technologií, aby jim pomohla zvládnout .

Miniaplikace odsouzen což nás mizerně, riskantní statistiky použity jako důkaz původně objevila na Engadget na čt. 26.květen 2011 09:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal | zdroje Rčení | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat