čtvrtek 26. května 2011

KDDI haptické smartphone prototyp slibuje až sedm vrstev dotek, jen ukazuje dvě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/26/kddi-haptic-smartphone-prototype-promises-up-to-seven-layers-of/:
Ah, další možná mlhavý, ale přesto zajímavé kromě dlouhé linii hmatových patenty a prototypy . Dnešní nabídka: smartphone KDDI mockup (s využitím Kyocera technologie displeje), slibný k tomu, aby pocit přes několik vrstev aplikovaných dotykový displej tlaku. Představte si, skličující spoušť fotoaparátu na dotykovou obrazovku, a vy jste dostal nápad. KDDI měli jen dvě obrazovky sportovní haptické vrstvy na ruce, když demoed prototyp na Wireless Japonsko tento týden, ale Kyocera údajně řekl Akihabara News, že technologie je schopna až sedm vrstev dráždivý dotek. Čistá. Možná budeme mít několik autentických hmatová dotykového displeje na trhu a skoncovat se všemi vibrační fakery jsme viděli.

KDDI haptické smartphone prototyp slibuje až sedm vrstev dotek, jen ukazuje dva původně objevila na Engadget na čt. 26.květen 2011 07:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat