čtvrtek 26. května 2011

Nativní x86 Android runtime umožní Android aplikací na Windows

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:

Spuštění tzv. BlueStacks vyvinula Android runtime prostředí pro operační systém Windows. To umožní uživatelům spouštět Android aplikace vedle tradičních software na operačním systému Windows společnosti Microsoft. Technologie zapůsobil na některé významné investory, kteří dodali 7,6 milionu dolarů v řadě finanční prostředky, aby BlueStacks může proměnit svůj software do obchodu.

Jako většina Android vývojářům aplikací vědět, OS Android software na PC se systémem Windows historicky podílí emulaci-, které brání výkonu a dodává značně zdroj režii. BlueStacks překonala výkon bariéry tím, že staví nativní x86 Android runtime, že nemusí spoléhat na emulaci. Společnost říká, že Android aplikací běžících na jeho stack bude velmi citlivý na Windows, a nebude trpět druhu lag, že vývojáři jsou zvyklí na zažívají při použití Google emulátor.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat