čtvrtek 26. května 2011

Čínština vězni nuceni vytvářet virtuální zlato, skutečný zisk pro své stráže

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/26/chinese-prisoners-forced-to-produce-virtual-gold-real-profits-f/:
Virtuální zboží hospodářství o masivně multiplayerových online her mohou být prosperující, ale je to také stimulovat nežádoucí vedlejší efekt-: využívání. Bývalého vězně ve věznici v provincii Heilongjiang, Čína, řekl deníku Guardian o tom, jak byl obvykle nucen k hraní MMO jako World of Warcraft pro sběr kořisti, které dozorci by pak prodávat on-line za jak hodně jako 6000 jen ( 924 dolar) za den. Takové celkové by být produkt až 300 vězňů pracovat 12-hodinový denní směny, ačkoli předvídatelně oni viděli žádný zisk sám. Nejmenovaný zdroj byl na "převýchova prostřednictvím práce" tábor, kde obvykle dřině by znamenalo skutečný, nikoli virtuální, těžby. Ziskovost on-line trhu, má zdánlivě inspiroval vězení šéfy jít s dobou, nicméně, s obchodními být tak ostré, že počítače "nikdy nebyly vypnuty." Čínská vláda dekretem z roku 2009 má mít zaveden požadavek, aby on-line měny pouze obchoduje licencovaných subjektů, ale je to věřil, že praxe používání vězňů v této módě stále pokračuje.

Čínština vězni nuceni vytvářet virtuální zlato, reálné zisky pro jejich stráže se původně objevila na Engadget na čt. 26 květen 2011 05:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Poručník | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat