čtvrtek 26. května 2011

Omnio je WOWKeys klávesnice nyní začíná dodávat, připraven upevnili váš iPhone za $ 100 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/26/omnios-wowkeys-keyboard-now-shipping-ready-to-dock-your-iphone/:
Pamatujte si, že Omnio WOWKeys klávesnice jsme se zmínili již v listopadu - ten, který přináší full-velké QWERTY funkčnost váš iPhone nebo iPod Touch? No, to je nyní k dispozici pro vaši spotřebu. Jakmile si zamknout iDevice do portu na pravé straně, bude to automaticky začne nabíjení a synchronizaci s iTunes. Odtud můžete začít psát text přímo do vašeho kapesního, nebo pomocí klávesnice má dvanáct klávesové zkratky k ovládání funkcí přehrávání hudby, vypnete displej, nebo přepínat mezi PC a iPhone režimu. Můžete dokonce použít svého mobilního to dotykový displej jako trackpad pro vašeho počítače Mac nebo PC, i když budete potřebovat aplikaci, jako je mobilní myš Pro dělat tak. V podstatě je to EeeKeyboard . Všichni říkali, tento druh synergie vás bude stát kolem 100 dolarů, takže pokud máte zájem, hit zdroj odkaz pro bližší informace, nebo hlava kolem přestávka na pěkně krčí-navozující video.

Pokračovat ve čtení Omnio je WOWKeys klávesnice nyní začíná dodávat, připraven upevnili váš iPhone za $ 100 (video)

Omnio je WOWKeys klávesnice nyní začíná dodávat, připraven upevnili váš iPhone za $ 100 (video) se původně objevila na Engadget na čt. 26.květen 2011 09:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CompuExpert | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat