čtvrtek 26. května 2011

Best Buy Mobile Upgrade Kontrola odhalí další čísla na vašem účtu Sprint, zve panikaření

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:
Některé crack zpravodajství z novinek affiliate NBC stanice odhalila trochu chybičky v Best Buy 'mobil upgrade je kontrola utility. Pokud jste punč ve vašem Sprint mobilní číslo a poštovní směrovací číslo, dostanete se obrazovka zobrazující všechny ostatní čísla na vašem účtu. To platí pouze tehdy, když je váš hlavní číslo na účtu, myslí si, ale problém je v zřejmě laxní přístup k zabezpečení dat, která by mohla péči, aby soukromé - Verizon, AT & T a T-Mobile zákazníkům musí projít bezpečnostní kontrolou první. Samozřejmě, že skutečná rizika plynoucí z někoho, kdo je schopný najít další čísla spojená s vaším mobilním účtu jsou tak malé, aby se na krajnici benigní ("někdo může používat, že ... za něco", jako zpráva KXAN moudře radí), však, že sotva omlouvá Best Buy od bytí nedbalý s účastníky Sprint. Jsou lidé příliš, víš!

Best Buy Mobile Upgrade Kontrola odhalí další čísla na vašem účtu Sprint, zve panikářství původně objevila na Engadget na čt. 26.květen 2011 09:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink KXAN.com | zdroje Best Buy Mobile Upgrade Dáma | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat