neděle 26. prosince 2010

NeuroSky hole EEG senzory v golfu hledí, prodává ho na japonské atlety (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/neurosky-sticks-eeg-sensors-in-a-golf-visor-sells-it-to-japanes/:
NeuroSky mysl-číst sluchátka nejsou přesně revoluci moderní vstup uživatele - stačí změřit midichlorian počítat a kontroly app nebo tři -, ale společnost je určitě pohybující se na produkty, které veřejnost může brát vážně. Tento BrainAthlete systém, například poprvé zdobila Tokyo Game Show 2010 jako ošklivý čelenku , ale od té doby absolvoval tohoto pohledného hledím čepice golf, který se omezuje na opatření sportovce brainwaves, jak si hrají spíše než mozek kontrolu slib. Myšlenkou je, že trenéři mohou analyzovat data v reálném čase, a potenciálně najít silné a slabé stránky ve stavu své poplatky 'mysli. 40.000 jenů (asi $ 483) šel na prodej v Japonsku začátkem tohoto měsíce, a slibuje, že najde americký dostupnost v prvním čtvrtletí příštího roku. Dostatek času, abyste zjistili, jak budete si jeden na svého soupeře 's hlavou. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení NeuroSky hole EEG senzory v golfu hledí, prodává ho na japonské atlety (video)

NeuroSky hole EEG senzory v golfu hledí, prodává ho na japonské atlety (video) původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 02:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PCWorld | zdroje BrainAthlete | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat