neděle 26. prosince 2010

Nintendo 3DS pre-objednávky začít u GameStop, ještě žádné oficiální cena v USA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
Forumites na NeoGAF chatovali to celý večer, a opravdu, je to pravda - počínaje ráno si můžete rezervovat Nintendo 3DS tím, že upustí balík změn v každém obchodě GameStop. Jak vysoko si budete muset hromadu mincí zdá se, závisí na umístění, jako New York zaměstnanec chtěl, abychom vklad $ 50, i jako Arizona řekl, my jsme jen potřeba, aby financovaly skromné $ 25, ale tak jako tak vaše peníze jít přímo na jak-přesto-neurčitého ( pravděpodobně 300 dolarů ) kupní ceny. Pokud se vaše místní GameStop nedokážou rozpoznat autostereoskopické handheld hrozící dostupnost, jen žádáme je, aby konzultovat svůj počítač, najít SKU pole a zadejte do magická čísla "020132". Pak pečlivě počkat až do března žádat vaši cenu.

Nintendo 3DS pre-objednávky začít u GameStop, ještě žádná oficiální americká cena původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 13:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NeoGAF | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat