neděle 26. prosince 2010

Nikon patent app podrobnosti objektiv s manuální a elektronický zoom, kameramany radovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/nikon-patent-app-details-lens-with-manual-and-electronic-zoom-v/:
Jsme si, to byla jen otázka času, a opravdu, zdá se, že inženýři u společnosti Nikon je již o krok napřed před všechny ostatní. Pro ty, kteří se pokusili natočit video o konvenčních DSLR, že jsem s největší pravděpodobností narazil na jeden problém, zejména: zvětšení. Je to docela obtížné přemístit D3S za ideálních okolností, ale zkuste ji drží stabilní a zároveň udržet pevné uchopení na zoom a focus vytočí. Bez fotoaparátu plošinu, je to v podstatě nemožné se dostat něco víc než nováček zachycuje, kompletní s želez rozmazání a více Jellyvision , než byste mohli potřást máslo nůž na. Pokud vše půjde dobře, může příští Nikkor zakoupení, aby výše zmíněné tragédie jen další komická část historie. Nikon je zřejmě sní o jeden objektiv, který je možné uzpůsobit jak ručně (pro fotografování), a elektronicky (pro video), a ještě lépe, není nic zastavit to od podporuje i outfit je jistý-k-být-nadcházející EVIL line z mirrorless kamer. Pak znovu, to není jako patentové přihlášky diktuje blízko-termín vydání, ale pokud jsme všichni přes naše prsty v souzvuku a přísahat věrnost Big N, kdo ví, jaké kouzlo by se mohlo stát.

Nikon patent app podrobnosti objektiv s manuální a elektronický zoom, kameramany, radujte se původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista , Nikon Pověsti | zdroje Egami | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat