neděle 26. prosince 2010

Nissan Leaf sazby vás vůči ostatním řidičům, vytváří vysoké skóre seznam hypermilers

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf sazby vás vůči ostatním řidičům, vytváří vysoké skóre seznam hypermilers
Xbox Live a systém Dosažení druh objevil vysoké skóre seznamu, takže můžete soutěžit proti svým přátelům, i když jste roamingu sólo přes ostrý, neúrodná pustina. Vypadá to, že Nissan dělá hodně stejný s Leaf - ale bez bloatflies a supermutants. Vzhledem k tomu, vozy jsou nyní vyvalit na dychtivé majitele jsme dozvědět se více o tom jen to, co jeho Carwings systém umí a další pěkný trik je "Regionální Žebříček" stránku, kde řidičovo řidičské účinnost je jedním odolné proti ostatním v této oblasti. Tam jsou bronzové, stříbrné a zlaté medaile k mání, ale pokud jste pokrýt co se rychlosti pásku a pouze dojíždět z kopce, můžete být jen získal platinové ocenění. Co to vám? Proč, malý obrázek o trofej, samozřejmě. Co jste očekávali?

Nissan Leaf sazby vás vůči ostatním řidičům, vytváří vysoké skóre seznamu hypermilers původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 15:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje MyNissanLeaf Forum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat