neděle 26. prosince 2010

Stereoskopické kopírovat-vložit konečně přináší nástroj, který klon do třetí dimenze (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/26/stereoscopic-copy-paste-finally-brings-that-clone-tool-into-the/:
Stereoskopické kopírovat-vložit konečně přináší nástroj, který klon do třetí dimenze (video)
Se správným softwarem někdo může být pro úpravu fotografií, guru, odstranění efektu červených očí, odstranění nevzhledné skvrny, a možná přidá obrázek Godzilla číhá v pozadí jen tak pro zábavu. Nicméně, pokud jste smůlu a pokusit se udělat to samé ve 3D víte, jak odlišně neuspokojující, že zkušenosti mohou být. Možná, že ne na dlouho. Díky NewScientist jsme právě zahlédl prezentace října se švýcarským inženýrům Joren van Baar a Wan-Yen Lo s názvem "Stereoskopické 3D Kopírovat a Vložit." Je to v podstatě přesně to, co zní jako, nástroje, které umožňují definovat různé předměty a letadla na stereoskopické obrazu, podobně, jak můžete chytit tvar s kouzelnou hůlkou, a pak nástroj duplikovat ji a pohyb, který tvar kolem na obou části 3D fotografie. Tento software zpracovává re-vytvářet stíny, automaticky řešení okluze příliš, a když výsledky nejsou dokonalé, zvláště pokud se snažíte změnit perspektivu nebo částečně occlude objekt za něco, co je transparentní, to určitě trumfy snaží se to udělat ručně . Podívejte se na video níže a chvilku být vděční, že jste neměli kupovat dárky pro všechny ty děti výše.

Pokračovat ve čtení Stereoskopické kopírovat-vložit konečně přináší nástroj, který klon do třetí dimenze (video)

Stereoskopické kopírovat-vložit konečně přináší nástroj, který klon do třetí dimenze (video) původně objevila na Engadget na ne. 26 prosinec 2010 08:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NewScientist | zdroje Stereoskopické Kopírovat a Vložit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat