neděle 26. prosince 2010

Zajišťovacích fondů používá Twitter předpovídat ceny na burze, OK Cupid splnit dívky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/25/hedge-fund-using-twitter-to-predict-stock-prices-ok-cupid-to-me/:
Z nějakého důvodu jsme byli překvapeni, když ne Derwent kapitálové trhy oznámila plány na spuštění zajišťovacích fondů v únoru, že bude obchod založený na něco, co nazývá " Twitter cit, "mimo jiné. Věda za to přijde z výzkumníků z University of Manchester a Indiana University, který tvrdí, že existuje korelace mezi náladu veřejnosti a index Dow Jones Industrial Average. Zdá se, že klid veřejnosti naznačuje, že Dow půjde nahoru, zatímco nervózní veřejnosti ukazuje, že Dow půjde dolů. A podle Johan Bollen, docent informatiky a výpočetní techniky na IU, lze Twitter příspěvky budou analyzovány a použity k posouzení veřejnosti náladu - s více než 87 procent přesnost. Hit zdroj odkaz, aby ho stát jeho případ.

Zajišťovacích fondů používá Twitter předpovídat ceny na burze, OK Cupid setkat dívky původně objevila na Engadget na so. 25 prosinec 2010 20:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Obchodní Insider | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat