neděle 12. prosince 2010

Světově nejmenší baterie používá jediný nanowire by rostlina-jíst virus zlepšit Li-ion články desetinásobně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/worlds-smallest-battery-uses-a-single-nanowire-plant-eating-vi/:
Když přijde na budování lepší baterie, budova elektrody s větší plochu, je klíčové, a vědci se snaží exotické metody přilákat drobné částečky, které potřebují. Už jsme viděli graphene a uhlíkové nanotrubice nasákly ty elektrony, ale University of Maryland má jiný nápad - jsou pomocí Tabákový mozaikový vir (TMV) pro generování použitelné vzory nanorods na povrchu stávajících kovových elektrod. Úpravou klíček a nechat ho to jeho věc, pak povlak na povrchu s vodivý film, jsou to generuje desetkrát energetickou kapacitu než standardní lithium-ion baterie a současně vykreslování odpornou chybu inertní.

Mezitím, Centrum pro nanotechnologie integrované (CINT) v Sandia Labs byla více zvědavá, jak se tyto drobné poplatky skutečně pracovat bez matoucí les pro stromy, abych tak řekl, tak tým vědců začal budovat svět je nejmenší baterie. Pomocí jediného cínu oxidu nanowire jako anoda, kus oxidu kobaltu lithium jako katoda, a potrubí nějaký tekutý elektrolyt mezi tím, že se mikroskopické video z procesu nabíjení. Podívej se na to ve všech jeho šedé, goopy sláva hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nejmenší baterie používá jeden nanowire,-jíst virus by se mohl zlepšit rostlin Li-ion články desetinásobně

Světově nejmenší baterie používá jediný nanowire, rostlina-jíst virus by se mohl zlepšit Li-ion články desetinásobně původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 10:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroje PhysOrg , EurekaAlert | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat