neděle 12. prosince 2010

Verizon: LTE modem handoff má dva-minute zpoždění, opravit (a Mac kompatibilita) na cestě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/verizon-lte-modem-handoff-has-two-minute-delay-fix-and-mac-co/:
I když jsme zjistili, Verizon nové LTE síť příjemně rychlé na začátku testování, existuje několik drsné hrany na tech - Verizon USB modem mají potíže přenechává připojených uživatelů ze sítě EVDO k LTE jeden , a samozřejmě, že ne přesto práce na Mac. Vzhledem k tomu, Verizon přiznal k oběma těmto otázkám a slíbil nápravu TWAIN. "Hand-off může trvat až několik minut, ale to bylo očekáváno a oprava je v pracích," řekl Computerworld to dřív. "Mac zatím není podporován, a my jsme pracovali na ovladače pro Mac OS týdny, a očekávají, že k aktualizaci relativně brzy," doplňuje zástupce. Nyní se podívejme, společnosti přinést nějaký smysl do volné přírody, divoký západ říkáme 4G trhu.

Verizon: LTE modem handoff má dva-minute zpoždění, opravit (a Mac kompatibilita) na cestě původně objevila na Engadget na so. 11 prosinec 2010 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat