neděle 12. prosince 2010

HTC Shift EVO 4G (Knight / Speedy) dostane unikly obrázky, 9.ledna datum vydání?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/htc-evo-shift-4g-knight-speedy-gets-leaked-picture-january/:
Budeme vás varovat, že nemáme nic, ale slovo údajného zaměstnance Sprint že se jedná o skutečné řešení, ale nevíme, co jiného by to mohlo být - pokud to chodí jako kachna a kváká jako EVO s slide-out QWERTY klávesnice, jsme ochotni věřit, že je HTC Shift EVO 4G . Faktor v znatelný nedostatek front-čelí fotoaparát , stříbro trackpad a ty návrat ploché klíče , a my jsme dokonce ochotni odpustit těm spěšně tužkou vodoznaky na klávesnici a na horní části obrazovky. I když tento záběr je důvěryhodně, jsme neviděli celé zařízení ještě - je to určitě vypadá takto Knight má na sobě oblek z plastu brnění kolem hran.

V případně související novinky, Android centrální nabbed údajný screenshot z databáze Sprint představení "HTC A7373" sluchátko chýlí ke Sprint 9. ledna, a zatímco jeden ruský e-tailer si myslí, že kódové označení odkazuje na GSM-přátelský Desire Z , musíme si představit, Knight / Speedy / EVO Shift zpráva je daleko více pravděpodobné než T-Mobile G2 návratem na frekvencích CDMA Sprint.

HTC Shift EVO 4G (Knight / Speedy) dostane unikly obrázky, 9.ledna datum vydání? původně objevila na Engadget na so. 11.12.2010 18:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocketnow , telefon Arena | zdroje Sprint Uživatelé , Android Střední | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat