neděle 12. prosince 2010

Toshiba nové brýle-bez plachty 3D zobrazení obrázků (a pozorovací úhly) si cestu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoskopické (čti: brýle-free) 3DTVs zvuk jako v módě, ale úzký pásem , ze kterého můžete pohodlně prohlížet své fotografie dělali jim pochybné tvrzení. To není zastavení Toshiba Mobile Display, který se však v poslední době přišel s novou myšlenkou pro self-nastavení displeje. Tím, že zapíchne šesti-osý akcelerometr v tomto 12,1-palcový břidlice, firma může naklonění tabletu pozorovací úhel jako tablety sám je nakloněna, pronájem diváci účinně rozhlédnout 3D objektů na obrazovce pomocí softwarové algoritmy spíše než fantazie objektiv-a- Fotoaparát shromáždění , že Microsoft je již prototypování . Toshiba čísla to udělám splash s e-tailers - protože kdo nechce hrát s budoucí kupní v 3D prostoru? - Ale je většinou mluví se tech jako způsob, jak rozšířit omezený 3D pozorovací úhly z těchto druhů displejů. Ale dost jabber: vidět na vlastní oči po přestávce.

Pokračovat ve čtení Toshiba nové brýle-bez plachty 3D zobrazení obrázků (a pozorovací úhly) si cestu (video)

Toshiba nové brýle-bez plachty 3D zobrazení obrázků (a pozorovací úhly) si cestu (video) původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo TV | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat