neděle 12. prosince 2010

NASA Space Shuttle spuštění videa jsou okázale neuvěřitelné, neuvěřitelně nádherný

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/nasas-space-shuttle-launch-videos-are-spectacularly-incredible/:
Věděli jste, že to trvá skoro sedm a půl milionu liber strčení dostat raketoplánu ze země a do finále hranice? NASA rozhodne, že k výrobě energie spalováním přes 1.000 galonů kapalných pohonných látek a 20.000 liber na tuhá paliva za sekundu, což jak můžete tušit, je pro některé zatčení vizuály. Naštěstí existuje spousta praktických důvodů, proč NASA by chtěl film své starty (ve zpomaleném filmu!), A dnes jsme svědky dostat do nějaké té úcty-inspirovat záběry, plná hedvábně komentář vysvětlující ohniskovou vzdáleností použitých kamer a další fotografické detailů. Je to definice epos video, píchat si na více než 45 minut, ale pokud nemáte celou tu dobu, to prostě udělat jako my a přeskakovat - váš mozek bude postříkán na zdi za vámi v obou směrech.

Pokračovat ve čtení NASA Space Shuttle spuštění videa jsou okázale neuvěřitelné, neuvěřitelně nádherný

NASA Space Shuttle spuštění videa jsou okázale neuvěřitelné, neuvěřitelně nádherný původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 07:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje interbartolo (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat