pátek 31. prosince 2010

WakeMate spánek-podpory odvolán kvůli 'odpálit' USB nabíječku, dává nový význam bytí horký v pytli

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/wakemate-sleep-aid-recalled-due-to-exploding-usb-charger-give/:
Dnes brzy ráno, Perfektní Třetí Inc - tvůrci méně než dokonalé WakeMate manžeta - vydal stažení pro spánek analyzátoru USB nabíječku, která zřejmě má tendenci jít do vzduchu , a nemyslíme tím nezmizí. E-mail rozeslaný společnosti CEO v 12:30 uvádí AM, "my jsme byli informováni o zákazníka bezpečnostní incident s černým nabíječky USB." Trochu vágní, pokud se zeptáte nás, vzhledem k videu, které jsme obdrželi ukazuje zařízení "kouření po výbuchu." Odvolání zajišťuje, že WakeMate sám je naprosto bezpečné, a že čínské-vyrobené USB kabely jsou na vině, ale pokud se nás zeptat na cokoliv, co má, aby vám pomohl spát zdravě neměla by vám v nebezpečí vznícení.

[Díky, Ringram a Nick]

Pokračovat ve čtení WakeMate spánek-podpory odvolán kvůli 'odpálit' USB nabíječka, dává nový význam bytí horký v pytli

WakeMate spánek-podpory odvolán kvůli 'odpálit' USB nabíječku, dává nový význam bytí horký v pytli původně objevila na Engadget na Pá. 31 prosinec 2010 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat