pátek 31. prosince 2010

Jako první na světě dodává RED EPIC někdo ukradne v domácí vloupání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/the-worlds-first-shipped-red-epic-gets-stolen-in-home-break-in/:
Pamatujte, jen na začátku tohoto měsíce, kdy OffHollywood šéf studia Marek Pederson se stal prvním člověkem, který vlastní RED EPIC ? No, teď jeho 58.000 dolarů über fotoaparátu je pryč. Podle REDUSER fóra, EPIC byl heisted včera v noci spolu s nějakou hotovost z chaty Pederson ve Francii, zatímco on a jeho rodina spali. Pederson akcie na fóru, že "došlo k násilnému vniknutí skrze přední dveře zloději vlastně vstoupil do ložnice, zatímco moje in-zákony spali, a postavení nohou z postele -.. Vyprázdní peněženku a kabelku Tam bylo 6 dětí a 8 dospělých spí v domě. " To je děsivé kaparovou hodný skriptu Hollywood pro jistotu, ale naštěstí nikdo nebyl zraněn. Zde je doufal, že film-jako děj pokračuje nyní s činnými v trestním řízení skutečně gumové přezůvky popraskání případ. Do té doby, možná Peter Jackson může půjčit Pederson jeden z jeho 30 RED EPICS až do jeho vlastní dítě vrátí.

[Díky, Derek]

Jako první na světě dodává RED EPIC někdo ukradne v domácí vloupání původně objevila na Engadget na pá. 31 prosinec 2010 10:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reduser.net | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat