pátek 31. prosince 2010

Android má stále hroznou textových zpráv chyby, které dostanu vás vystřelil, zatkli, nebo jinak v rozpacích

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/android-still-has-horrible-text-messaging-bugs-thatll-get-you-f/:
Pardon nás v případě, že titulek je trochu senzační, ale to je jedno, že jsme na vlastní kůži - a to není hezké. Alespoň po dobu posledních dvou verzích, je Android se trápily s několika velmi závažné chyby ve svých textech zpráv subsystému, která může nakonec skončit způsobuje, abyste text špatný kontakt - dokonce i kontakty, které jste nikdy předtím texted. Zdá se, že několik druhů poruch, kterou jsme rozhodně zážitek na perníku -poháněl Nexus S znamená být směrovány na špatné vlákno, když klepnete na to buď v oznámení seznamu nebo velitel seznamu vláken v aplikaci Zprávy, takže pokud jste si nevšimnou, můžete skončit střelby zprávu nesprávné osobě.

Více vážně, i když, je tu také otevřena otázka v chybě Android je systém sledování - nevysvětlitelně označené "střední", priority - kde odeslané textové zprávy se mohou objevit se ve správném vlákno a ještě do konce zaslán jiný kontakt úplně. Jinými slovy, pokud jste vytáhnout Podrobnosti zprávy obrazovce po faktu, možná ani neví, těžké jednat jste spáchal dokud váš šéf, významný jiný, nebo nejlepší přítel - dělat, že bývalý nejlepší přítel - texty zpátky . Zdá se, že tam byly některé pokusy ze strany společnosti Google v průběhu roku, aby to napravil, nemůžeme potvrdit, že to ještě stane v 2.3, ale pro to, co stojí, má otázka nebyla označena vyřešen v Google Code ... a to bylo otevřeno asi šest měsíců dříve.

Toto je podobné budík, který občas nepůjde vypnout ( byli jsme tam ), nebo auto, které náhodně vám nedovolí otočení volantu - prostě nemůže mít telefon, který nemůžete důvěřovat komunikovat s těmi správnými lidmi. Je to obchod-jistič. Jsme docela šokován tím, že těmto otázkám nebyl svázaný a vypálil všem postiženým telefony nad-the-air patch měsíci, ale bez ohledu na důvod, my bychom rádi viděli Google, výrobci a dopravci pokles každý jiný Android aktualizace jsou pro práci a ujistěte se, že toto je zcela vyřešen okamžitě.

Chcete vidět tento pevné, stejně jako my? Přejděte do dolní části kódu stránky Google a hit "Hlasujte pro tento problém a získat e-mailem upozornění změnit."

Android má stále hroznou textových zpráv chyby, které dostanu vás vystřelil, zatkli, nebo jinak trapně původně objevila na Engadget na pá. 31 prosinec 2010 13:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR , ZDNet | zdroje Google Code , Android Nápověda | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat