pátek 31. prosince 2010

Engadget největší exclusives roku 2010

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/engadgets-biggest-exclusives-of-2010/:
Muž, musíme říct: 2010 byla nehorázná lež má pro rok Engadget, a pro gadget světě. Prostor, který byl kdysi vyhrazen jen pro nejvytrvalejší tech pitomců je stále více překročení s každodenními sousedy, bratranci, a rodiče, jako produkt kategorie - smartphone, e-čtenáři, a tablety - stal se více než kdy jindy všudypřítomný. Zde na Engadget, pro nás to znamenalo více očí než kdy jindy čtení naše příběhy, další tipy létání v našem směru, a pracují tvrději a rychleji než kdy jindy, aby našim čtenářům z nejlepších a nejvíce up-to-minute-novinky.

Co následuje jsou největší, nejlepší příběhy, které jsme zde na Engadget se zlomil v letošním roce jako exkluzivní. Některé z nich jsou součástí největší gadget příběhy v tomto roce, a všechny z nich jsou příběhy jsme zatkli naše zadky, aby k vám, milí čtenáři. Přidejte se k nám po přestávce pro důkladné retrospektivní roku 2010 v exkluzivní Engadget, náš největší rok v historii.

Pokračovat ve čtení Engadget největší exclusives roku 2010

Engadget největší exkluzivní roku 2010 původně objevila na Engadget na pá. 31 prosinec 2010 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat