pátek 31. prosince 2010

iPhonECG případ sleduje srdeční frekvence, aby se ujistili, že jste náležitě nadšení CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/iphonecg-case-monitors-your-heart-rate-to-make-sure-youre-appro/:
CES není jen o postupně tenčí nebo rychlejší hardware, víte. Někteří lidé rádi, aby legitimně inovačních myšlenek na show, jako je tato iPhonECG případ, který dělá to, co její název napovídá: to trvá EKG (elektrokardiogram) čtení z vašeho srdce činnost prostřednictvím dvojice elektrod a potom komunikuje své poznatky iPhone 4 může být připojen. My říkáme, že může být připojeno k iPhone, jak komunikace probíhá bezdrátově, takže budete pravděpodobně moci sledovat své burzovní rytmus bez Applephone tiskla ňadra. Pak znovu, možná že se vám líbí. Je to svobodný svět, nemáme soudit. Budeme vysílat naše největší vlasatý-chested editor, aby tuto věc vlastní test na konvence Las Vegas příští týden. Do té doby, rozsahu se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení iPhonECG případ sleduje srdeční frekvence, aby se ujistili, že jste náležitě nadšení CES

iPhonECG případ sleduje srdeční frekvence, aby se ujistili, že jste náležitě nadšení CES původně objevila na Engadget na Pá. 31 prosinec 2010 08:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink medGadget | zdroje Alivecor | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat