pátek 31. prosince 2010

FTA ocenění 16,6 milionů amerických dolarů na granty pro výzkum autobusu na palivové články

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/fta-awards-16-6-million-in-grants-for-fuel-cell-bus-research/:
Zatímco jsme si žárlivě zavěsil Korea pracovní Jižní elektrický autobus systému , Vánoce zřejmě brzy přišel na pár šťastných amerických palivových článků autobus výzkumných projektů - v podobě 16,6 milionů dolarů v dopravní administrace grantů federální. Pasadena založené Calstart zaseknutí téměř 10,2 milionu amerických dolarů a bude trychtýř 70 procent finančních prostředků k rozvoji první fáze low-cost, delší výdrž baterie systém palivových článků. Calstart pak bude trávit své zbývající 2,9 miliony dolarů ve spolupráci s Chicago oblastní dopravní autorita vyvíjet a testovat životaschopnost palivových článků loďstva autobusu v chladném podnebí. Centrum pro dopravu a životní prostředí v Atlantě byl další projekt narazí na federální peníze koryta. To dostalo pádný 6,4 milionů amerických dolarů, aby se šíří přes šest různých projektů, které fušovat do všeho, od rozvojových fast-nabíjení 35-noha autobusů na palivové články, aby podobné verze lithium-ion, ke zlepšení stávající hybridní autobus platformy. Federální vepřové pro mobilní DSLR paliva vývoj bohužel minul řezu. Pro plnou naběračku hit se v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení FTA ocenění 16,6 milionů dolarů na granty pro mobilní autobusu na palivové výzkum

FTA ceny 16,6 milionu dolarů na granty pro mobilní autobusu na palivové výzkum původně objevila na Engadget na Pá. 31 prosinec 2010 17:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | zdroje FTA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat