sobota 18. prosince 2010

Společnost Microsoft vydává H.264 video plug-in pro Windows 7 uživatelů Firefoxu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/microsoft-releases-h-264-video-plug-in-for-windows-7-firefox-use/:
Jsme za předpokladu, že by ještě raději používáte Internet Explorer pro všechny Vaše potřeby prohlížení webu, ale Microsoft je nyní půjčování něco pomocnou ruku Windows 7 uživatelů, kteří trvají na používání Firefoxu pro toho či onoho důvodu. Je to právě vydala plug-in, který se asi současná omezení Firefoxu při manipulaci s H.264 -videozáznamy kódované o HTML5 stránek s využitím podpory H.264 vestavěný do Windows 7. Na další technické úrovni, to znamená, že plug-in analyzuje HTML5 stránky a nahrazuje Video tagy s výzvou k programu Windows Media Player plug-in, který pak umožňuje obsah musí být hrán přímo v prohlížeči. Zvuk, jako právě to, co jste čekali? Hit se na níže uvedený odkaz pro stažení add-on a zkuste to sami.

Společnost Microsoft vydává H.264 video plug-in pro Windows 7 uživatelů Firefoxu původně objevila na Engadget na Pá. 17 prosinec 2010 20:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Microsoft Interoperabilita Mosty a laboratoří Středisko | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat