sobota 18. prosince 2010

Mise Motors odhaluje mise R elektrické závodní superbike, skrývá ceny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/mission-motors-reveals-mission-r-electric-racing-superbike-conc/:
Ne dojem mise jeden ? Rádi bychom neobtěžoval zeptat, když vaše poslední duševního zdraví vyšetření byla, ale v tomto okamžiku, to asi vůbec nezáleží. Pokud existuje unci teplá krev zůstalo ve tvém těle, je pravděpodobné, budete alespoň částečně zasažené nejnovější cyklus mise Motors ', mise R. Vítal jako outfit nejnovější elektrické závodní superbike, tento plátek z dálnice nebe balení 14,4 kWh a 141 koní v balíčku menší než moderní 600cc sportbike, a pro gearheads v účasti, budete rádi, že vědí, kapalinou chlazený-3-fázový asynchronní motor vykouzlí 115 ft-lbs točivého momentu na kliku od 0 - 6400 ot. / min. Tim Prentice z Motonium je zodpovědný za šasi, a celé kolo se očekává, že jeho debut na začátku příštího roku v řadě závodních TTXGP. Pokud jde o spotřebitelských cen a datum odeslání? Mějte snění. Na obou frontách.

Pokračovat ve čtení mise Motors odhaluje mise R elektrické závodní superbike, skrývá ceny

Mise Motors odhaluje mise R elektrické závodní superbike, skrývá cena původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 06:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat