sobota 18. prosince 2010

Nový výzkum říká, že e-cigarety jsou bezpečnější než ty skutečné, žádné cigarety bezpečnější stále

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/new-research-says-e-cigarettes-are-safer-than-real-ones-no-ciga/:
Výzkum se houpal sem a tam na zdravotní rizika spojená s cigaretami-e od jejich debutu v USA asi před třemi lety. Faux cigs, které jsou v podstatě nikotinu inhalátory mají za cíl pomoci kuřákům skutečné kouření a přitom jak se jejich dávka nikotinu, hlavní návyková složka tabáku. V první skutečně komplexní studie o poněkud kontroverzní náhradní nikotinové metody, výzkumní pracovníci ve škole Bostonské univerzity veřejného zdraví zjistila, že jsou nejen e-cigarety mnohem bezpečnější "kouř", než je obvyklé důvody, může také pomoci v kopat návykové zvyk dohromady. Podle výzkumníků, "málo, pokud vůbec" chemických látek nalézt v e-cigarety představují vážná zdravotní rizika, a karcinogenní úrovně v nich až do výše 1.000 krát nižší než ve skutečném tabáku. Tento výzkum, samozřejmě nesouhlasí s jeho závěry FDA , že v podstatě, chemikálie nalezené v e-cigarety byly riskantní a nepoznatelný. FDA má zatím hodnocení e-cigarety způsobem, který oni dělali se všemi léky a jiné náhradní nikotinové výrobky, takže si nemůžeme být jisti, ale je to čím dál možné, že pokud stačí kouřit, e- cigareta může být bezpečnější cesta ... za všechno, ale svou důstojnost, samozřejmě.

Nový výzkum říká, že e-cigarety jsou bezpečnější než ty skutečné, žádné cigarety bezpečnější ještě původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 03:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Physorg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat