sobota 18. prosince 2010

Pojem Ink zprávy Adam demo video, pokouší se vysvětlit sám (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Jak jsem slíbil , Pojem Ink právě vydala video tablety Adam v akci, kompletní s elegantní nový Eden UI - první někdo neviděl zařízení od jeho první fungující prototyp . Zatímco záběry samo o sobě je znepokojivě nízké kvality, zdá se, že show zařízení poněkud hodné humbuk, s reagující displej, multitaskingu-přátelské rozhraní a plug n 'play periferních zařízení - i když jsme natáhl pro Pixel Qi obrazovky testy a některé detailní záběry, než jsme místo objednávkách sami. Pojem Ink vybral hlasitý kritik AndroidPolice spustit video a dal zveřejnění exkluzivní rozhovor taky, takže pokud jste veškeré přetrvávající pochybnosti o tabletu schopnosti, byste nejlépe hlavou dolů, aby náš zdroj odkazů.

Rozvoj ...

Pojem Ink zprávy Adam demo video, pokouší se vysvětlit sám (video) původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 16:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Police (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat