sobota 18. prosince 2010

ExoPC nyní se na pre-order na Microsoft Store, lodní příští týden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Čekal na objednávku ExoPC tady v USA? No, dnes je váš den - ExoPC právě oznámila, že je to spojil s vlastní obchod společnosti Microsoft je velmi , aby vám přinesla 11,6-palcový Windows 7 tablet. Je tu jen jedna konfigurace v tuto chvíli, ale 699 dolar koupí si poměrně tenké 0,5-palcový břidlice s 64GB flash úložiště, Intel Atom N450 procesor, 2GB RAM, Windows 7 Home Premium s unikátní vrstvou ExoPC UI, a front-čelí 1,3 megapixelový fotoaparát. Co se týče, že UI, ExoPC jen nám řekl, že zásadní aktualizaci by měl být příchod v příštím týdnu, a že to bude změnit řadu otázek jsme měli s našimi včasnému přezkumu jednotky . Břidlice je v současné době se na pre-order na webu společnosti Microsoft Store, ale my jsme řekli, že začne lodní dopravy z počátku příštího týdne. A pokud jste čekali na to podívat osobně před vytažením plastové, slyšíme, že je třeba přijet do všech těchto lokalitách Microsoft maloobchodní brzy - zřejmě, San Diego a Scottsdale již 'em na skladě. Ahoj, vypadá jako pan Ballmer měl pravdu, budeme mít Win 7 tablet této "zásadní sezoně . "

ExoPC nyní se na pre-order na Microsoft Store, lodní příští týden původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 14:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft Obchod | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat