sobota 18. prosince 2010

DIA Parrot digitální fotorámeček od nodesign není digitální foto rámeček

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/dia-parrot-digital-photo-frame-by-nodesign-is-not-a-digital-phot/:
Jak se vám rámeček na digitální fotografie bez rámování, že? To je mysli-ohýbání otázku považuje Parrot a nodesign agentury a "tajemný objekt" známé jako DIA Parrot je jejich odpověď. Jen to, co je to? Necháme Parrot vysvětlit.
Co je zarážející, je její 10x4 palců s vysokým rozlišením. Obnažený, dekonstruovat, odpojený od rámu, jako kdyby nebylo nic pozadu, tato obrazovka je transparentnost, je světlo. Obrázek, fotografii, zobrazí přes tento "lehký box" ve zbrusu nový estetický rozměr ...

"Fotorámeček navrhl Jean-Louis Frechin je velmi tajemný," pokračuje Henri Seydoux. "Jean-Louis byl chytrý, nebo 'blázen' dost rozebrat LCD obrazovky jsme zvykat na to, a výsledek je prostě kouzelná. Nevidíme-li fotografie pochází z ... Je to prostě tam, na transparentní a napůl-demontovány obrazovky ... Je to triky! "
Podívejte se na to, aby vám zpět 500 dolarů, když to vypustí v únoru. Jste neočekávali zcela nový estetický rozměr levná, že ne?

Pokračovat ve čtení DIA Parrot digitální fotorámeček od nodesign není digitální foto rámeček

DIA Parrot digitální fotorámeček od nodesign není digitální foto rámeček původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 10:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Papoušek | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat