sobota 18. prosince 2010

ITU kapituluje, připouští, že výraz "4. G 'by se mohla vztahovat na LTE, WiMAX, a' se vyvinul 3G technologie '

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
I když to stojí pevně na definici jeho původní 4G specifikace - IMT-Upřesnit - které jen 2 WiMAX a LTE-pokročilé jsou v současné době schopny splnit, ITU je uvolnění mimo jeho dřívější rhetroic , připouští, že výraz "4G" realisticky by se mohly vztahovat "na předchůdce těchto technologií LTE a WiMAX, a na další se vyvinul 3G technologie, které poskytují značnou mírou zlepšení výkonu a kapacity s ohledem na počáteční třetí generaci systémů, nyní nasazeni." Celá prachu-se začalo, když dopravci po celém světě nasazení LTE a WiMAX sítí (ehm, Sprint a Verizon), házeli "4G" termín v okolí velmi, velmi volně - a jejich úvěru, sítě jsou nepopiratelně generace za CDMA2000 a UMTS / HSPA, takže pokud něco, bychom chyba ITU pro opuštění dnešní moderní sítě bez generace nazývat své vlastní. "Vyvinul 3G technologie" mnohomluvnost v ITU prohlášení by zdánlivě dokonce ponechat prostor pro T-Mobile USA tvrdí, že jeho 21Mbps HSPA + síť 4G, představuje ... tak jo, skóre jeden pro marketingové kampaně. Samozřejmě, že z těchto dopravců, se nikdo nikdy plánoval luk na ITU doporučení stejně, takže rozhodnutí má malý praktický význam - jen vím, že pravda 4G rychlosti jsou ještě o pár let pryč.

[Díky, Nate]

ITU kapituluje, připouští, že výraz "4. G 'by se mohla vztahovat na LTE, WiMAX, a' se vyvinul 3G technologie ' původně objevila na Engadget na so. 18 prosinec 2010 17:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje ITU | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat