středa 26. října 2011

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 a být fanboy Ubuntu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/irl-kingston-wi-drive-dyson-dc35-and-being-an-ubuntu-fanboy/:
Vítejte v IRL , probíhající funkci, kde mluvíme o gadgets, aplikace a hračky používáme v reálném životě a vzít druhý pohled na produkty, které již má formální přezkoumání léčby.

Živé komentáře včerejší příspěvek Nest termostat nás dostal myšlení: pro všechny naše řeči o chytré telefony a Ultrabooks, je to všední, ne-atraktivní věci, které jsme tráví většinu peněz. Vezměte si Brad, například, který musel udělat místo ve své knihovně iTunes pro soundtrack Aladdin a musel se dostat Creative po maxing své iPhonu (non-rozšíření) storage. Nebo Zach, kdo cítil, ne jeden, ale dva vysavače jsou nezbytné pro jeho garsonka. A alespoň jeden z nás se vyhne placení nic volí Tinker kolem Ubuntu. Jak Brad vystačit se svým 16GB pevné úložiště? Proč se Zach takový nutkavý čistší? A kdo je ten Linux fanboy na zaměstnance? Seznamte se s námi po přestávce zjistit.

Pokračovat ve čtení IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 a být fanboy Ubuntu

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 a je Ubuntu fanboy původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 16:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat