středa 26. října 2011

Zkoumat i další světové Computing super-zelená sídlo

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:

Woodstock, Illinois je možná nejvíce slavný jeho hlavní roli v 1988 filmu Den Groundhog . malé Burg, zhruba hodinu severozápadně od Chicaga, stál na malém městě Pennsylvania Punxsutawney v celém filmu. Soudní budovou náměstí byl zvyklý na natáčení slavné setkání mezi charakter Bill Murray, Phil Connors a pojišťovací agent Ned Ryerson, kde Connors kroky z chodníku do "doozy" z bláta louže.

Woodstock je shodou okolností také domov pro jeden z nejekologičtějších budov v celé zemi. , Že objekt je stávající podnikové ředitelství pro aktualizaci Mac a příslušenství výrobců jiný svět výpočetní . Ars nedávno měli možnost absolvovat prohlídku zařízení a podívat se do některé z jeho působivých zelené "prvky." Také jsme hovořili s generálním ředitelem Larry O'Connor o tom, jak úsilí o budování takové šetrné k životnímu prostředí budovy je stejné jednotce, která tlačila jej stavět OWC Mac příjemný obchod na prvním místě, doslova holýma rukama.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat