středa 26. října 2011

Dvanáct Jižní BassJump 2 USB subwooferu je nyní k dispozici, dále narazí na Mac ránu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/26/twelve-south-bassjump-2-usb-subwoofer-now-available-further-bum/:
Na první pohled by se dalo zmást Dvanáct BassJump Jihu 2 pro Mac Mini 2011 - nenechte se zmást však tento subwoofer USB usiluje o zvuk, který není nic jiného než. Stejně jako původní BassJump , je to chlap s cílem pomáhat MacBook mluvčí tím, že přidá další low-end podporu a využití proprietární software, aby ho ve všech pod kontrolou. Zlepšení v původním, ale BassJump 2 čerpadla osm decibelů navíc objem a přichází s "předělaná software", zejména představovat iMac a Thunderbolt displej podporu. Pokud se vzbudí své fantazii, BassJump 2 je nyní k dispozici za $ 70 - podobně jako pár utilitární Sluchátka Grado (nebo podobný), ale odbočit. Celou tiskovou zprávu přes přestávku.

Pokračovat ve čtení Dvanáct Jižní BassJump 2 USB subwooferu je nyní k dispozici, dále narazí na úder Mac

Dvanáct Jižní BassJump 2 USB subwooferu je nyní k dispozici, další rány si ránu Mac původně objevila na Engadget na st. 26 říjen 2011 03:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Dvanáct jih | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat