středa 26. října 2011

Cloud-based služeb slibuje 99% spamu bez doručené pošty, nebo vrácení peněz

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/o5c4EsEAO_g/cloud-based-service-promises-99-spam-free-inbox-or-your-money-back.ars:

"Spear phishing" útok zodpovědný za RSA sítě sítí porušení březen ukázala, že e-mail zůstává nejslabší místo v podnikové bezpečnosti. I v případě, filtrování nevyžádané pošty systémy, které blokují většinu příchozích zlomyslných a prostě nepříjemné e-maily, naprostý objem spamu, který ještě projde představuje obrovský potenciál pro cestu útočníkům využít. Nyní, jeden filtrování pošty Společnost nabízí záruku, že bude blokovat minimálně 99 procent příchozích spam-kromě Pokud se stalo, že se Google, Apple, Facebook, nebo AOL.

To je přesvědčovali o Abaca Technology Corp. , firma, která stavěla antispamovou technologii chránící Yahoo je 260 milionů složek s doručenou poštou. Za každý den, přesnost rychlosti společnosti filtrování e-mailů službu s názvem Cloud Abaca Mail Filter, klesne pod 99 procent, společnost poskytuje zákazníkům úvěr, který mohou použít buď na obnovení jejich licence nebo k vrácení peněz. Abaca Cloud Mail Filter je k dispozici jako gateway zařízení, virtuální server, nebo čistě cloud služeb.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat