středa 26. října 2011

Chrome 15 se vydala ... lepší Úvodní stránka

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7qaK3VmnvrQ/chrome-15-released-with-improved-start-page.ars:

Google je válcovaný z verze 15 z Chrome jeho "stabilní" kanál. Tato aktualizace přináší několik drobných kosmetických změn, včetně poněkud čistší nová záložka, a Google má také přepracovaný web Chrome obchod s jednodušší uspořádání.

"Nová záložka" stránku, která je zobrazena ve výchozím nastavení prázdné karty, v současné době ukazuje, miniaturu mřížku uživatele nejnavštěvovanější webové stránky a nabízí odkazy na informace o instalaci webové aplikace. Nová verze je funkčně shodný, ale uspořádání a chování byly vylepšený.

Uživatelé mohou stránky mezi zástupci aplikací a miniatur kliknutím na šipku nebo pomocí navigační liště v dolní části stránky. Mohou také vytvořit více stránek na ikony aplikací. Možnost "pin" miniaturu do sítě je již k dispozici, ale je možné přetáhnout miniaturu jedné žádosti stránek. Pravým tlačítkem myši na ikonu aplikace umožňuje uživatelům určit, zda se aplikace by měla otevřít v pravidelných kartu, připnul karta, nebo v plném rozsahu.

Vedle těchto změn, Google také opravil Chrome Web Store. Konstrukce byla výrazně zjednodušena design, který je více aplikací, jako je. Mezi hlavní oblasti obsahu se zobrazí mřížka nainstalovat rozšíření, aplikace a motivy. To bude dynamicky načítat, jak si posunout dolů. Postranní panel na levé straně můžete vyhledávat nebo filtrovat podle kategorií, zatímco navigační pruh v horní části zobrazuje strouhanky ukazuje aktuální umístění v hierarchii navigace.

Nová verze je v současné době válí na koncové uživatele, ale může to být také stáhnout ručně z webu Google.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat