sobota 22. října 2011

Americká armáda žádá, aby veterináři Vypadni své sny a do virtuálního světa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/u-s-army-urges-vets-to-get-outta-their-dreams-and-into-the-virt/:
Slyšel jsi o moc chůzi, ale " moc snění ? " Tato praxe je většinou věci z buddhismu, a teď, může jít dlouhou cestu k zašívání psychické rány našeho národa nejodvážnější. S přibližně 52% postižených PTSD veteránů hlášeno, že by rušení noční můry, že americká armáda pracuje na virtuální řešení, které by si vzít návrh Second Life s notebookem, nebo 3D zobrazení hlava-nasedl, fyzikálně-emocionální léčení. V rámci projektu, forma biofeedback terapie, která by vytvořila vlastní, stres zmírnit snímků pro traumatizované veterináře, je v současné době ve fázi plánování se ve státě Washington na námořní nemocnice slouží jako experimentální základna. Přes půl milionu finančních prostředků již byla k úsilí, které se očekává spuštění v plném příštího roku. A když se tak stane, budeme doufat, že se podobá tech určité Strange Days SQUID rekordér - se šťastnými myšlenkami, o'course.

Americká armáda žádá, aby veterináři Vypadni své sny a do virtuálního světa původně objevila na Engadget na so. 22 říjen 2011 00:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kabelové | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat